Nieuwe leden

1 September jl. mocht de vereniging maar liefst weer 6 nieuwe leden bijschrijven, gefeliciteerd aan allen! Een leuke wetenswaardigheid is hiermee, dat het actieve ledenpeil in het harmonieorkest sinds februari 2015, in een half jaar tijd met ruim 25% is gestegen. Daarmee is overigens ook meteen de gemiddelde leeftijd flink gedaald!

Speel jij ook een muziekinstrument, of heb je dit altijd al eens willen proberen? Kom dan eens vrijblijvend langs op de vrijdagavond (harmonieorkest, 19:30) of de maandagavond (slagwerk, 19:30).

Nut & Uitspanning is een vereniging die onmisbaar is in een bruisende dorpskern als Zonnemaire. Met vele optredens over het hele eiland, en soms ook daarbuiten, brengen wij muziek en sfeer bij iedereen. Als orkest met een flinke groep jongeren, spelen we muziek van alle stijlen en op hoog niveau: van klassiek tot pop, en van bigband- tot filmmuziek.

Alle instrumenten zijn van harte welkom, en er is keuze uit enorm veel instrumenten (zoals bas, euphonium, hoorn, trombone, fagot, klarinet, etc…).

Kom gewoon eens langs, praat met onze leden of kijk opΒ www.nutenuitspanning.nl.