In de media!

Heugelijk nieuws vanuit de media over enkele van onze leden: twee leden van N&U zijn het komende jaar veelvuldig te zien en/of te horen in de media!

René, met zijn band The Royal Engineers, is komend jaar de huisband van het programma De Eretribune op Fox Sports. Het programma, met Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks, is iedere zaterdagavond vanaf 18:00 uur te zien op Fox Sports 1.

media

Hans is met het VU-Orkest uit Amsterdam komend jaar het huisorkest van radiostation NPO 3FM. Het orkest is te horen in de nieuwe slotshow van de week. Het bekende radioduo Timur en Rámon presenteert vanaf dit jaar iedere vrijdag vanaf 12:00 uur het programma Superradio, terug van weggeweest. 3FM-luisteraars kunnen onder de douche, of in de auto, een leuk deuntje, wat ze zelf bedacht hebben, inzingen in de 3FM-app. Het VU-Orkest arrangeert ieder deuntje tot een echte symfonie, gespeeld door een orkest van ruim 100 muzikanten. Ook eens een deuntje inzingen? Zoek bij 3FM naar het radiospel ‘Ik wil een symfonie’!