GREAT BRITAIN, GREAT MUSIC!

Op 5 en 19 maart 2016 bezoekt Nut & Uitspanning Groot-BrittanniΓ«. Niet het land aan de overkant van de Noordzee, maar in dorpshuis De Maire in Zonnemaire. Zowel de slagwerkgroep, jeugdorkest de Minimonie, als het harmonieorkest laten van zich horen op deze speciale middag en avond.Flyer

Een concert, waarin alle muziekstukken gerelateerd zijn aan Engeland, Noord-Ierland, Wales of Schotland, neemt het publiek volledig mee naar een andere cultuur. Niet alleen qua muziek, maar ook qua omgeving, eten en drinken, en decor waant u zich volledig in ons oostelijke buurland.

Daarnaast zal het hier niet bij blijven. De presentatie is volledig vernieuwend, en vooral verjongend; dit zult u op 5 of 19 maart zelf ervaren. Daarnaast gaat u ook enkele solisten aan het werk zien. Sommige kent u al vanuit de vereniging; andere komen speciaal voor onze Britse uitvoeringen invliegen.

Al met al is er een hoop spektakel te verwachten door een bruisend Nut & Uitspanning. Komt allen! Zaterdagmiddag 5 maart (14:30) of zaterdagavond 19 maart (19:30)!