Uit eten met N&U!

Op zaterdag 24 januari 2015 zijn leden van Nut en Uitspanning, vergezeld door partners en gastspelers, uit eten geweest in het Dorpshuis te Zonnemaire. De organisatie van de geslaagde middag en avond was in handen van drie dames: Renske Weezepoel, Maaike Zwart en Mieke van Dongen. Marlène van der Wekken, de dorpshuisbeheerster, verzorgde een luxe diner met diverse gangen, wat door iedereen als heerlijk is ervaren.

IMG_5389

Tussen de verschillende gangen door was er overigens genoeg te doen in de grote zaal van het dorpshuis. Onder meer enkele teambuildingactiviteiten, waarbij iedereen de grootste lol had, en het alom bekende verjaardagsspel van Ik Hou Van Holland stonden op het programma.

Dankzij de inzet van de eerdergenoemde commissie, Marlène en haar charmante assistenten heeft iedereen een heel gezellige middag en avond gehad. Hier kan de vereniging weer een poosje mee vooruit, en het is zeker voor herhaling vatbaar. Een sfeerimpressie en een fotoreportage is te vinden op de website, onder Media – Foto’s – 2015.